Om oss

SjösportCharter AB är en liten, familjeägd, resebyrå som fokuserar på unika resor för familjer och ensamresande till Kroatien, Grekland och den svenska skärgården.

Vi grundade firman 2003 och har arbetat huvudsakligen mot Kroatien och Grekland. I 2013 utökade vi till att också anordna resor till den Svenska skärgården.

Vår affärside

SjösportCharter skall anordna de bästa och mest prisvärda resorna för familjer och privatpersoner från Sverige”

Vårt kontor

Vårt kontor ligger centralt i Kalmar men stora delar av året befinner vi oss på resande fot för att uppleva våra resmål direkt. Vi anser att det bästa sättet att få uppslag till nya intressanta resepaket och resmål är att vi själva reser mycket.

Personal

SjösportCharter är för tillfället 4 heltidsanställda och 2 deltidsanställda. Vi samarbetar med både Grekiska och Kroatiska båtcharterbolag av högsta kvalitet och har löpande kontakt med ett antal hotelkedjor.

Fiskare-grekland
En fiskare i Grekland 2018. Foto: Privat.

Säkerhet

SjösportCharter kompromisar inte med säkerheten.

Vi sammarbetar bara med professionella partners i Grekland och Kroatien och sätter alltid våra kunders välhavande i första rummet.

Vi ställer också höra krav på våra klienter och kräver att alla våra klienter kan uppvisa adekvat skepparutbildning innan vi skickar iväg dem på seglatser utan professionella skeppare.

Segla-sjösport
Familjen SjösportCharter ute på seglats 2016. Foto: Privat.

Rekommendationer

När min fru fyllde 60 ville jag göra en helt speciell resa. Vi anlitade SjösportCharter att anordna en segelsemester i Grekland för hela familjen. De skräddarsydde resan helt efter våra behov. Vi är så nöjda med resan och de fantastiska upplevelserna vi fick.

Bernt "Jarmo" Olsson, Järfälla - Controller