Här följer några bra hemsidor att besöka innan du planerar din semesterresa. Återkom gärna till oss på SjösportCharter om du har ytterligare frågor.

  • Dalmatian Mom: Det finns inget roligare än att känna till landets mat och världsvant beställa en lokal specialitet på resan. Studera denna blogg där Sandra lagar fantastisk Kroatisk mat och är generös med tips och recept. Prova att laga en Kroatisk Burek innan avresa!
  • Försäkrat & Klart: Försäkrat & Klart jämför försäkringar och ser till att du får just det skyddet du behöver inför resan. De tittar på priset, villkoret, självrisker, försäkringsbelopp och väljer ut den försäkring som är bäst 2019. Till exmpel kan du använda Försäkrat & Klart för att dubbelkolla så att din barnförsäkring täcker utomlands.
  • Greklands Ambassad i Stockholm: Det är alltid bra att läsa in sig på eventuella ändringar i Sveriges diplomatiska förhållande till Grekland. Greklands ambassads hemsida är lite svårtydd ibland men det skadar aldrig att läsa igenom den för att inte missa några stora ändringar.
  • Grekisk mat: De flesta svenskar har ett förhållande till Grekisk mat. Men vi på SjösportCharter anser att man först förstår ett land när man kan laga landets mat. Varför inte prova på att laga några Grekiska rätter innan resan eller när du längtar tillbaka efter resan?
  • Kammarkollegiet: Kammarkollegiet har mycket bra information om resor och researrangörer. Läs mer på Kammarkollegiet för att undersöka så att researrangörer har Resegaranti
  • Kroatiens Ambassad i Stockholm: Kroatien är ett land som förstår sig på att välkommna turister och det kan man se på Ambassadens hemsida. Ta en titt där innan du reser till Kroatien.